Valikko Sulje

WordPress-toteutuksia 2017 vuodelta

Edulliset WordPress kotisivujen toteutukset Kuopiossa tarjoaa Bogeyworks jo vuosien kokemuksella, ota yhteyttä!

Kevään ja kesän 2017 aikana muutama vanha sivusto on kokenut muodon muutosta. Seuraavassa hieman kerrontaa muutamasta WordPress-toteutuksesta

Sonkajärveläinen Gasthaus Neuvola päivitettiin perusteellisesti nykyaikaan. Entinen kotisivu oli ei-responsiivinen ja paljon oli tekstejä julkaistu pelkässä kuvamudossa. Ulkoasu sivuilla oli melkoisen vanhahtavaa näin nykyisellä mittapuulla tarkasteltuna. Uudet sivut rakenneltiin käyttämään WordPressiä, joten edellä mainitut asiat tuli kerralla päivitettyä ajantasalle. Myös hakukoneoptimointia tuli roimasti lisää.

Puerto Ricossa sijaitseva Pappatunturibaari sai niin ikään komennon siirtyä käyttämään WordPressiä. Aeimmin sivusto oli jo vaihdettu käyttämään responsiivista taittoa. Sivun ulkoasu saatiin melko tarkasti pysymään entisenlaisena. Päivittämisen helpottamiseksi jatkossa sivuille tehtiin siirto WordPress-alustalle. Hakukoneoptimointia lisättiin myös näillekin sivuille.

Sammutus- ja voitelujärjestelmiä asentava Festelan Oy tarvitsi melko nopealla tahdilla uudet sivut markkinointia varten. Sivut rakenneltiin ihan lähes tyhjästä, koska yritys oli juuri aloittanu toimintansa.

Tuoreimpana toteutuksena kesällä siirrettiin asiainhoitopalveluja tarjoava Haapajoki Oy:n sivut WordPress-alustalle. Entinen sivu käytti ns. ”one-page layout”-tyylistä taittoa, jossa kaikki sivuston sisältö näytettiin yhdellä ainoalla sivulla. Kyseisenlainen toteutus ei ole järkevää hakukonenäkyvyyden kantilta katsottuna. Sisältö pilkottiin osiin omiksi alasivuiksi, jolloin sivusto saa enemmän sisältöä ja myös sisäkkäisiä linkkejä. Haapajoki Oy halusi samalla myös vaihtaa logoa, joten Bogeyworks suunnitteli myös sellaisen.


Heräsikö kiinnostus ja haluat ehkä kuulla lisää? Otapa siis rohkeasti yhteyttä, niin kerron!

Posted in Työnäytteitä

Katso myös nämä