Pieniä ja suuria kotisivuprojekteja matkan varrelta

Seuraavassa listattuna muutamia kotisivuprojekteja matkan varrelta. Näiden lisäksi, myös paljon pieniä ja hiukan isompiakin ”konepellin alla” olevia koodausprojekteja PHP:lla. Pääosin sivut on rakenneltu yhdistelmällä HTML5+PHP, sekä tietokantapuolella käytössä MySQL. Kaikki uudet kotisivuprojektit tehdään aina responsiiviksi, jolloin käytettävyys parantuu päätelaitteesta riippumatta. Sivujen hakukoneoptimointi on aina ihan itsestäänselvyys. Eli jos sivusi kaipaa päivitystä responsiivisiksi tai haluat vaikkapa puhtia hakukoneoptimointiin, otahan yhteyttä!


Konetori.com

Konetori.com on raskaankaluston myyntiin, ostoon ja vuokraukseen erikoistunut sivusto. Sivusto on kasvanut vuosien saatossa hyvin laajaksi kokonaisuudeksi. Ota yhteyttä, niin kerron projektista yksityiskohtaisempia tietoja.

Tutustu sivuihin: http://www.konetori.com


Kuopion Käsityö- ja Tehdasseuruus ry

Paikallisen yrittäjäyhdistyksen tilaamaan projektiin kuului sivujen tekninen toteutus ennalta suunniteltuun ulkoasuun. Lisäksi toteutettiin räätälöity yhdistysrekisteri, johon kuuluu myös mahdollisuus kokouskutsujen/pöytäkirjojen luomiseen ja hallintaan. Ota yhteyttä, niin kerron projektista yksityiskohtaisempia tietoja.

Tutustu sivuihin http://www.kuopionktseuruus.fi


M-Erikoiskaluste Oy

M-Erikoiskaluste Oy on Siilinjärven Toivalassa toimiva yksi johtavista julkisten kiintokalusteiden valmistajista Suomessa.

Tutustu sivuihin: http://www.m-erikoiskaluste.fi


Festelan Oy

Tutustu sivuihin: http://www.festelan.fi


Helinin Konepaja Ay

Helinin konepaja on Kuopiossa toimiva perheyritys, jolla on pitkät perinteet alalta.
Tutustu sivuihin: http://www.helininkonepaja.fi


Ojala Machine Oy

Ojala Machine Oy on Sieviläinen maanrakennuskoneiden ja raskaankaluston konekauppaan erikoistunut yritys. Sivusto on perustoteutus. Vaihtokonelistaus integroituna erillisestä palvelusta.

Tutustu sivuihin: http://www.ojalamachine.com

Ojala Machine - Huippukoneet Sievistä

Salo-Machinery Oü

Eschlböck puuhakkureita, Westtech, Willibald murskaimia maahantuova yritys.

Tutustu sivuihin: http://www.salo-machinery.com


Latvala Group Oy

Latvala Group oY on uusien ja käytettyjen maansiirtokoneiden maahantuontia harjoittava yritys Tuurista.

Tutustu sivuihin: http://www.jarilatvala.com