Valikko Sulje

Kotisivut ja verkkokaupat

Bogeyworksin palvelutarjontaan kuuluu niin perinteiset nettisivut, kuin myös enemmän työtä vaativat sivuistot. Sivustoja voidaan toteuttaa asiakaskohtaisti räätälöityinä toteutuksina.

Sivut myös voidaan rakentaa valmiin julkaisujärjestemän päälle kuten esim. WordPress. Julkaisujärjestelmien puolelta vahvin kokemus löytyy WordPressista. WordPressiä käyttäviin sivustoihin voi liittää myös vaikkapa verkkokaupan (WooCommerce).

Myös pienet integraatiot rajapintoja käyttäen WordPressin ja erilaisten CRM-järjestelmien (esim. laskutusjärjestelmät tms.) välillä onnistuu.

Mikäli et tarvitse vielä uusia sivuja, tarjoan palvelua myös sisällönpäivitykseen. Palvelu voidaan toteuttaa vaikkapa tuntipohjaisella hinnoittelulla, joilloin et ole sidottu jatkuvaan veloitukseen, etkä maksa turhasta! Kysy siis tarjous ylläpidosta!

Tutustu muutamaan viimeisimpään referenssiin

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous kotisivuista. Lupaan myös vinkata osaavasta tekijästä, mikäli oma tieto-taito loppuu kesken.

Bogeyworks on Kuopiossa toimiva, edullisesti nettisivut suunnitteleva, toteuttava sekä niitä ylläpitävä yritys. Matkan varrelle mukaan mahtuu niin pientä kuin suurtakin nettisivuprojektia. Osa näkyvää julkaisua, sekä osa ”konepellin alla” tapahtuvaa koodin vääntöä.

WordPress on ilmainen julkaisujärjestelmä joka sopii käytettäväksi niin pienen kuin suuremmankin yrityksen kotisivuilla.
WooCommerce sopii yrityksen webbikaupan alustaksi