Valikko Sulje

Miksi hankkisin uudet kotisivut?

Muuta kotisivut ajantasalle ja nykyaikaisiksi ja paranna käyttökokemusta ja saa lisää näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa

Uudet kotisivut kannattaa hankkia esimerkiksi siksi, että sen jälkeen sivujesi sisältö on ajantasalla. Liian monesti internetin ihmeellisessä maailmassa vastaan tulee sivuja, joille viimeisimmät päivitykset on tehty jopa viime vuosikymmenen puolella!

Hyvin toimivat ja visuaalisesti tässä päivässä olevat sivut lisäävät myös yhteydenottoja. Pelottavan paljon nykypäivänä vastaan tulee myös sivuja joita katsoessa tulee ensimmäisenä mieleen humoristinen lausahdus ”Soittivat 90-luvulta, että haluaisivat sivunsa sinne takaisin” eli toteutus voi olla mallia ”tein itse, säästin”.

Kotisivuthan ovat yrityksen/yhteisön tietynlainen käyntikortti. Jos sivut ovat saattohoitoa vaativassa tilassa tai niitä ei löydy ensinkään, on se melkein kuin käsky: ”Mene ostamaan tuote/palvelu jostakin muualta”.


Älä jumitu yksittäisen ”eksoottisen” ja maksullisen julkaisujärjestelmän taakse.

Käytä sen sijaan vaikkapa esimerkiksi WordPress-julkaisujärjestelmää. WordPress on ilmainen ja laajasti tuettu julkaisujärjestelmä. Lisäksi se on helppokäyttöinen myös vasta-alkajallekin. Ja mikä parasta, et ole sidottu yhteen palveluntarjoajaan!

Kerron mielelläni lisää WordPressin käyttämisestä julkaisualustana, joten ota rohkeasti yhteyttä. Nämäkin sivut ovat tehty WordPressillä.

Sivusto voidaan toki rakentaa myös ihan perinteiselläkin mallilla, jos et koe tarpeelliseksi itsepäivitettävyyttä. Bogeyworks rakentaa sivustosi myös tässä tapauksessa niin, että milloin tahansa ja kuka tahansa voi tekemistä jatkaa mikäli suksemme sattuisivat menevän ristiin 🙂

Varmista, että sivusi ovat mobiiliystävälliset

Tutkimuksen mukaan suomalaisista nykypäivänä jopa yli puolet käyttää netin selaamiseen mobiililaitteita (tabletti tai älypuhelin) joten päivän sana on Responsiivisuus.

Kun sivusi ovat responsiiviset, merkitsee se sitä, että ne ovat käytettävissä helposti ja selkeästi päätelaitteesta riippumatta.

Sivujen Hakukoneystävällisyys

Yksi tärkeimmistä asioista on totta kai se, että kotisivut löytyvät myös hakukoneilla. Sen saavuttamiseksi sivut täytyy tietenkin olla hakukoneystävälliset. Varmista siis, että tekijä tietää edes alkeet ko. asiasta ja hanki vaikkapa lisäoptimointia erillisenä palveluna.

Hinta

Hinnasta on tärkää muistaa se, että halvin ei välttämättä ole aina se parhain. Ota selville myös mitä hintaan oikeasti sisältyy. Bogeyworks ei sido asiakastaan kuukausimaksuihin eli olet vapaa maksamisesta sivujen julkaisun jälkeen!


Haluat siis varmaan jo lisätietoa?

Tarvitsee sivusi sitten isompaa tai pienempää remonttia tai tarvitset kokonaan ihan uudet sivut, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Kerron mielelläni lisää eri vaihtoehdoista.

Jätä alle yhteystietosi ja otan sinuun yhteyttä. Voit toki myös lähestyä minua puhelimitse 050 3473378 tai sähköpostitse info(a)bogeyworks.com

Posted in Yleinen

Katso myös nämä