Bogeyworks on Kuopiossa toimiva, edullisesti nettisivut suunnitteleva, toteuttava sekä ylläpitävä yritys. Matkan varrelle mukaan mahtuu niin pientä, kuin suurtakin nettisivuprojektia, osa näkyvää julkaisua, sekä osa ”konepellin alla” tapahtuvaa koodin vääntöä. Taipaleelle mahtuu myös muutamia printtimedian töitäkin, joten osaamista löytyy myös siltäkin osa-alueelta!

Bogeyworksin tarjontaan kuuluu niin ”perus” nettisivuista aina enemmän työtä vaativiin sivuistoihin. Sivustoja voidaan toteuttaa asiakaskohtaisti räätälöityinä HTML- ja/tai PHP-toteutuksina. Sivut myös voidaan rakentaa valmiin julkaisujärjestemän (CMS) päälle kuten esim. WordPress. Julkaisujärjestelmien puolelta vahvin kokemus löytyy WordPressista. WordPressia käyttäviin sivustoihin voi liittää myös vaikka kevyen webkaupan (WooCommerce).

Mikäli et tarvitse vielä uusia sivuja, tarjoamme palvelua myös sisällönpäivitykseen. Palvelu voidaan toteuttaa vaikkapa tuntipohjaisella hinnoittelulla, joilloin et ole sidottu jatkuvaan veloitukseen, etkä maksa turhasta!

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemallesi työlle. Lupaan myös vinkata osaavasta tekijästä, mikäli oma tieto-taito loppuu kesken 🙂

Pienen tai suuren verkkokaupan voit rakentaa ordPress ja WooCommerce yhdistelmällä